Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mild och Vit

 

mild och vit, en sal

änglahårgrace, sval

nerför min barm, i min dag

viskade ömt, erbarmeliga beskyllningar,

förkunnade förmyndningen

 

mild och sval, ett ras

förlängd vistelse, maskros-

barn, en tid av svar

antagen tillblivnad ömt

försyntheten förmildrade

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-09-25 14:30



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Om att vara vit i sin själ som människa? Mycket vackert
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP