Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håller på att skriver en historia som verkar för en gångs skull kunna bli något Ber er att säga till om ni vill ha lite mera smakprov och ber er att inte stjäla något för allt tillhör mig. Tack!


Drakarnas sista Chans




Landet översvämmades av de Vilda
Folk red på de stolta och väldiga drakarna,
Som valt dem efter drakarnas egna hjärtan
De flesta uppskattade dem efter deras värde
Och kom så nära drakarna som det var möjligt mellan två olika varelser
De sa till och med på teven att man kunde komma till en plats och möta sitt hjärtas drake
Det var sann magi
Det var då och detta är nu.








Prosa (Novell) av Askos Penna
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna