Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs och fundera..


Förslag : Temavecka !!

Vi kan väl testa det här, poetvänner, självklart frivilligt ! Alltså V 40 viks åt Rättvisan ! Ni kan skriva om vad ni vill, men det ska gå att anknyta till rättvisa ! Det kan vara rättvisa i familjen, skolan,arbetet, tillvaron, vardagen, träningspasset, simhallen, gymmet, poesisajten, samhället, riksdagen, Usa, Världen ,Kina, Irak, Israel, Bortre Mongoliet, Sverige, sjukhuset mm mm mm mm . Ni ser , det finns hur många inkörsportar som helst, ni kan dikta, skriva på prosa, författa noveller, ja, det är helt fritt ! Vad säger ni ?




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 20:18



Bookmark and Share


  Mats Henricson
NU har jag, Fyrfaldigt, dragit igång RÄTTVISETÅGET ! Haka på, vet jag !
2009-09-27

  peter markurth
bra ide
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska