Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer mig bort

Ensam

jag står
i stormen

det blåser
kallt

bitande
kallt

endast en tunn
sommarklänning

försöker värma
min frusna kropp

drömmer
mig bort

för mitt
inre

jag ser

två starka armar
som håller om mig

skyddar mig
mot stormen

jag känner
mig trygg

slappnar
av

jag fryser
inte längre.




Fri vers av Desire'e
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 21:48



Bookmark and Share


  Water VIP
Här existerar hoppet
2009-09-25

    ej medlem längre
att drömmar kan skänka sån kraft
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e