Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Experiment V

 

de stora blå är svart

vackert svart

det stora ljusa är svart

vackert, gudomligt vackert

i sin prakt svart

 

guld kunde inte ta dig  till himlen

silver lyser inte upp din väg

jag hör mitt hjärtas dunkel

söker mina kval

 

vart är ömheten du talade om, var är smek

var är framtiden vi skulle ha

och ljusvägen vi beträdde du och jag

 

ingenstans, den finns ej att se

den finns bortom landet lagom

 

vägen den leder till stäpper och skallerormen

USA Kalifornien, dit du ska

där finns en kärlek för de rika

den vill jag ha, miljardär, billlionare in the sky

 

jag kan ha alla vägar låsta av en grindvakt

jag kan ha en egen Cessna

jag kan ta emot din kärlek

du, lusekofta

 

din kärlek kan vara som himlen idag

svart, små stjärnor långt borta, som jag kan ta

plocka ner och smutta på, slicka ren

från smuts och rymdklet

 

lyss till det ljudet, den sången

som dödar dig just nu

jag ska ta dig till gaffa

äta dig som en apelsin

 

gorgeues

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP