Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lillebror

du är stark
du är hård

och ändå, ändå är du så skör

det skär i mitt hjärta
när du så hett önskar det ingen av oss kan ge dig

en hel familj

lillebror... vi är för trasiga, för sköra, för störda för att nånsin kunna bli det!!!

jag sörjer lika djupt som du

men det är faktum




Övriga genrer av ramblinroses
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses