insp. kate bush-pull out the pin" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insp. kate bush-pull out the pin


Cinnamonbungirl

 

plocka ut de där nålarna nu

jag laddar mitt vapen, jag är tillbaka

cinnamonbungirl

jag älskar,

livet

 

 

 

 

han ser inget ljus, ingen anledning att kämpa

litet ljus, liten fru

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP