Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carola

åh, vad jag saknar dig, Carola!!!!!

du är min allra mest bästa vän...
... vi sågs idag efter 4 år

du är sjuk
bipolärt syndrom, kallar de det

jag saknar dig så mitt hjärta brister
... men att få träffa dig igen.... helar mitt hjärta en del

du ska på elchock på måndag
... nåt du ser fram emot
att få nollställa

varför vill du inte förstå att vi älskar dig ändå????
vi behöver dig i vårt liv
vi vill se dig i vårt liv
du är skratt, du är glädje, du är accepterande....
...du är det vi behöver allihop

bipolär?? och?? tror du att du betyder mindre????
tror du att du är värd mindre??

jag älskar dig så mycket, min vän!!!
jag behöver din bistra humor... din råhet...

åh, Carola....
... du anar inte vilken glädje det var att få träffa dig idag!!!!!!!!!
att få skratta med dig...
... att få dela din rädsla för måndagen

jag älskar dig, min vän
så oerhört mycket

jag är så glad att vi sågs igen
... du anar inte

carola




Övriga genrer av ramblinroses
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-26 00:24



Bookmark and Share


  Isak VIP
Saknad av vänner.. Starkt och svårt det med. Väldigt fint skrivet.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses