Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnan av konsekvensen

 

jag upptäckte ett hål i hålrummet

där var inget var där alls

ett svart blått, rosdoft

 

nu vimlade sanningen igen

nu virvlade sanningen

förvillade sanningen

 

dinglade benen rytmiskt till

de ord som rös frukt

någon pealad kärna

aprikos, mon dieu gärna

 

dela gärna

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-26 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP