Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gremlin

trollet

saknar dig, faktiskt

jag är också ett troll
vi passade så bra ihop, du och jag

min Gremlin




Övriga genrer av ramblinroses
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 00:50



Bookmark and Share


  Isak VIP
Mm, vem säger att man inte kan få en relation till ting?
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses