Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästens själ

 

vit hingst springer in i en kärlek

moln som är ånga från älvskog inatt

i älskog rinner jag likt en bäck

porlande njutningfull rik

 

sten blandas med slam

nyttjan lustan bedrar med sanningen

här är du och jag

vingklor över rygg

 

stamp av hovar, jag öppnar mig

för din kärlek häst, som når

över skuldror och bäcken

över ord och tecken

 

genom tid och varelse

genom rymd och skapelse

villkor finnes ej kropp

 

min själ

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-26 01:06



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Din vackra dikt lägger sig runt mitt hjärta och min kärlek till hästen.
Bokmärkt.
2009-09-27

  ramblinroses
vackert!!!!!!!!
2009-09-26

  Isak VIP
Väldigt mysig.
2009-09-26

  peter markurth
fint
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP