Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En glimt av insikt...


Hennes hjärta är värt att älskas

Ikväll tittade den livsglada kvinnan fram igen

hon som glömt sig själv så länge nu

öppnade sitt stängda hjärta lite på glänt

lät världen se henne skina

 

Bjöd på sitt varma hjärta

lät skrattgropar locka och charma

saknaden stoppade hon undan

längst ner i förnekelsens kammare

 

Trollade fram glädje i ögon

lät lusten till livet leka fritt

allt i klok visshet

hon måste släppa för att gå vidare

 

Hon bestämde sig där och då

hennes hjärta är värt att älskas

i vetskap om livets eviga hjul

fortsätter hennes resa i kärlek...




Fri vers av sulimaa
Läst 434 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-26 03:24



Bookmark and Share


  Glensan
Underbart positiv text som gör en glad!!
2009-09-30

  Popcorntankar
Vilken underbar resa!
2009-09-29

    J. Herward
Hela din text bara ropar ut:

babe don't worry about a thing, because every little thing is going to be alright!

//Bob Marley
2009-09-27

  Water VIP
Härligt när det blåser medvind
2009-09-26

  Lejonhjärtas poesi
Stor livsinsikt då livet är till för att levas i kärlek.
2009-09-26

    ej medlem längre
Hon

hon e stark

hon
2009-09-26

  ~Leonardo~
.....forsätt resa på den vägen...vem vet vad som väntar runt hörnet.
fortsättning följer...?
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa