Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till allt som varit och till allt som komma skall!


Chansen!

Jag är nog lite för trött
för att se mitt egna bästa

Minnen vrider huvudet
tappar fokus
springer springer

Andetagen minskar
jag kan inte fylla mina lungor

Bortom ingenstans svävar jag

Vinden drar sakta fram
Inget förbarmande finns
för varken själ eller liv

Genom ett litet hål i marken
Kan man tydligt se "evigheten"

Allt börjar med en rörelse
en vibbration

Ut i ljuset
In i solen

Nu börjar livet

En chans en evighet....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-26 09:24



Bookmark and Share


  Glensan
Tung text som ökar och slutar i positiv anda
2009-09-30

  Junitvillingen
Viktigt att ta det som bjuds tillvara, fånga stunder, gripa tag i chansen & våga ta för sig och LEVA!!
2009-09-26

  anits VIP
mycket vackert berörande
och poetiskt, gillar den här
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin