Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

 

fysiken materian lovar gränslös kontakt

jordpartiklar skrämmer ej, min grav mitt

ljus, mitt hus

jag ser ner på dig, från himlen, nej

från mitt svarta hål, foton

lyser sakta

 

inuti en travesti av en levnad humor

saknad seriöst makad, danad

klokord och visdom förgyller skådespel

med förlupna platser som inte finns mer

resor vi aldrig ville återvända till, när

vi sa det var underbart

 

inuti en massa, en masse, var är din verklighet

kan du bevisa det, kan du tro och säga

din upplevelsevärld, din perception

är din, blott din

min är min, blått

min

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP