Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är poesin om kärleken.

 

 

Du är poesi
poesin, längs mina kinder
känslor exploderar i mitt hjärta för jag känner att.
jag känner hela tiden
att jag fylls, o jag lyfter,
för dina ögon
är poesin
om kärleken
o ditt hjärta viskar
att vi kan älska varandra förevigt
och sen skriker din hud,
o klamrar sig fast i mig.
o våra hjärtan slår i samma takt




Fri vers av Blumma.
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-26 15:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
din stämma har alltid varit av högsta poetiska vigör, alltid lika mjuk, djup och helt underbar, många av dina filosofiskt bevandrade funderingar har andast din blommiga aura av godaste vigör, de doftar som renaste former av nektaren - att läsa dina kärleksalstringar är högsta form av känsloförmedling.

Du är poesin om kärleken.
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.