stanna kvar här och nu, kämpa inte, från tantriskt mantra" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stanna kvar här och nu, kämpa inte, från tantriskt mantra


Född här, kvar

 

brillant, en diamant

fångar ditt ljus, avlägsen plats

i rymd, tid förnimmer

blod påminner

 

riskval, ångestkval

dramatik, på ett vis

inte skval, substantial

 

inte längre sanning, ej osann

upplevd själslig sanning

glimmar

 

finns, finns ej?

vem, vet du?

för ordad, för jordad, född

kvar

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 16:46



Bookmark and Share


  Nanna X
tänkvärd tanke! att stanna kvar men inte kämpa, bara vara kvar i glimmer & ångestkval, ja det är nog något jag borde lära mig...
2009-09-26

  peter markurth
bra
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP