Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är från i sommras, då de faktiskt var sol!


regninga dagar rör oss inte i ryggen

Morgonens kalla luft och gråa himmel skvallrade om en lång och inte allt för rolig dag.

Medan jag står, halv sju en lördagsmorgon, och kokar ägg till frukosten hör jag hur små fötter galloperar genom hallen och ut till köket.

Ett litet troll!

med håret på ända, endast iförd blöja och vita strumpbyxor med prickar i alla färger.
med sina rosa hello kitty stövlar på fel fot och min regnjacka släpandes efter sig,

"mamma! skynda, regnhoppa!...ute!!"

Jag ler, hjälper henne på med sin egen jacka och fixar det där med stövlarna..

Regnet öser ner över oss men vad gör det när jag ser hennes lyckliga leende och vi skrattar tillsammans medan vi glatt hoppar i de stora vattenpölarna.

tänder i öppna spisen,
sitter med mysiga filtar och dricker varm choklad medan fåret shaun hörs från tv.n i bakgrunden.

i sånna här stunder då världen verkar stå still och man tycks ha allt...

.. struntar man i att äggen blev överkokta.




Övriga genrer av Llinor
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-26 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh, va glad jag blir när jag läser den här texten :)
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Llinor
Llinor