Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter och sanningar

I detta ögonblick sitter jag nog mer fastklämd än i ett skruvstäd
Lycka har inte direkt varit en lyx som jag har haft råd med

Mina känslor hålls tillbaks på grund av fåfänga
Och få ut dom det kan jag inte direkt göra här hemma

All lycka är ut och in, turen har aldrig varit min
Jag blev bara någon som fick dra i pojkarnas förskinn

Det har nog torskats på allt, kan inte ens matcha H&Ms ideal
För jag klarar inte av att se världens dubbelmoral

Det ända jag kan måste innehålla orden instrumental eller oralt
Jag klarar inte av att gratta min mor på morsdag

Jag kan öppna munnen och ta emot hans flytande luktsalt
Jo, jag dras till förnedrande situationer, det är sant

Det blandades inte bara vodka till ett par stadiga groggar
utan också destruktivitet med graviditet

Och det som hände sen är en historia som endast få vet
Så inga kommentarer tack, till och med jag har min värdighet

Jag klarar inte av att be om hjälp för jag är rädd för vad folk säger
Och även om jag gjorde det så tror jag nog inte att det hjälper

För det känns tydligt att jag dömts för de val som jag väljer




Fri vers av Llinor
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-06 18:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande om denna spiral
som bör vändas till att spira
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Llinor
Llinor