Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd dig om, för jag är hemsk nog att se.

Kom inte och påstå att kärlek är något du har,
andas när du kan.

Blunda för verklighetens ögon och ta dig upp.

Du och jag har inget att säga varandra,

men vi pratar på.

Förneka dom som byggde en civilisation i mitt huvud.


Ramla inte ner från trappan när du nästan är längst upp,

slå sönder verkligheten i bitar och bit ihop,

svälj din stolthet,

men kom inte tillbaks.





Fri vers av Llinor
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-17 18:47



Bookmark and Share


  malin...
"Du och jag har inget att säga varandra,
men vi pratar på."
Det gör ont men det är fint. Du är duktig!
2010-07-01

  Hans Christian
Skön o smärtsam text att färdas i. Bravo o tack för läsning !
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Llinor
Llinor