Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd rullar upp

 

jagar taggtråd i min hage

rullar upp, handflatan ymnigt blöder

avslut hägrar frisk, själen strävar på

framgång, framgång, jag går, jag går

föder strävsam framgång

allt jag tar för min hand, all tråd

blir vacker, i ditt namn

själ

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP