Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek lurar ingen - vill jag tvinga dig att förstå

 

ibland vill jag tvinga dig att förstå

att kärlek lurar ingen, inte sanningen

inte lögnen,

kärlek ingen kan rå på , den är hård

som ett pilregn hugger den, mjuk

som ett moln att sova på

ramla ner, dö en smula, gå bredvid

förstummad står du inför den

vill inte, värja dig

svära dig

fri, från den

går ej

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 22:12



Bookmark and Share


  Drömkram
Åh så vackert. Kram
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP