Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som passerar

 

 

Glädjens värme hörs i orden

du talar mjukt

vi talar till

mjukheten som värmer hjärtans innersta

 

Innerligt

Ödmjukt landar orden inom mig

oss

''''

 

Ord passerar tidens barriärer

bortom innerlighetens ram

 

tidens tickande 

 

Ordens grova innebörd

sårar och svider i öronen

gör ont som slag

Kärlekens drömmar försvinner i dimmans rodnad

 

Orden svider

sårar

tar sönder kärlekens lågor

 

Sakta, sakta smälter kärlekens värme

 

Iskalla kårar 

orden hugger själens rum

 

Glädjens tårar fryser till is

 

Det blåser kallt

KALLT

Ord som passerar kyler

Grå dimma sudda ut heta känslor

 

Tiden tar över




Fri vers av KristinaE
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-27 00:57



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, vissa ord tar HÅRT ! Fint skaldat kring detta !
2009-09-27

  Anders P VIP
så mycket bakom orden som avgör hur de tas emot, uppfattas och tolkas. en önskan om tillit.
2009-09-27

  Mr Lindemann VIP
I försmådd längtan när dimman den del av oss som var bortom längtans förmågor. I ett nu var elar av dig det jag inte såg i det som fanns. Då kom dimman och skilde oss åt
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE