Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen - inte cigaretterna - tar livet av mig

 

har knappt vaknat idag och ändå sitter du och vill att jag ska tänka.

klockan tre i eftermiddag, då slår vi på. jag är så trött och vindögd.

jag är så trött på att drömma, man vaknar ju hela tiden.

är så dimmig av trötthet, drömhet för min hand över bokstäverna. nu drömmer jag, och nu, och nu....drömmer jag igen.

vaknar nu. finner texten borta, likasåbra. likasåbra vilket ord för en sån dag.

jag knackar på i vänstra hjärnhalvan, inget svar. det är isolerat där idag. det är nikotinet, det är tjäran, det är förgiftningen från cigaretterna.

jag slutar när jag vill, jag vill röka för att må bra. för att få ös och klös, för att få någonting att hålla i handen här ute i skogen. skogen suger, sjön med. går aldrig dit numera. sitter på baksidan här och röker istället.

den här jävla naturen tar livet av mig.

röka, klockan tre.....

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 11:03



Bookmark and Share


  peter markurth
mysdikt
2009-09-27

  stenen/ Yv Ericsson
Ser dej sitta där och titta ut mot skogen, med en light i handen..
själv brukar jag gå i skogen och röka på en gång...gärna väldigt många cigg
bra bildrik text
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP