Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här på bussen på väg upp till Karlstad. Min pojkvän bor där.


Karlstad

Färd. 60 * 4
Tittar ut
Förändring
Nya målningar
Göta älv blir Klar älv
Landsbygden springer förbi mitt syn fällt
Trollskog
Lämnat det jag har för nya äventyr
Kärlek
Längtan




Fri vers av FrökenABC
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC