Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesluckan

Spegelbilden var konkav
utifrån den var jag någon annan
Av allt jag kände till
så exploderade jag ut
i oigenkännlighet

Det var inte jag
det var inte mina handlingar
det var inte mina ord

ändå stod jag där
anklagad
förpestad
hatad

Minnesluckan var total
en tid av svärta i mina linser
du agerade som själspolis
och ensam stod jag nu utpekad

Vem var jag?

Du visste det redan!




Fri vers av Max Poisé
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé