läkningsprocess" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läkningsprocess


Bekännelse om självförakt - förgiftningen

 

förgiftningen av mig själv är en spegel

för att jag ska medvetandegöras, att se

att känna hur jag ser på mig själv

min värdering av mig, mitt självförakt

 

mitt högre jag kan duperas och manipuleras att godta, ett sådant skådespel

om saker omkring mig ordnar sig, det måste betyda att allt är bra

men så, har jag förträngt och förnekat tusen saker, och

behov om närhet ömhet trygghet mat sömn...

ja, jag vet

 

jag brukar försvara mig med att livet inte sänt mig någon som påminner mig om dessa saker, och då får livet skylla sig själv....

 

vridet

 

men det är mitt enda försvar

för det som smärtar och skäms

är sanningen om mig själv

när jag är som värst

 

välkommen in!

gratis kanelbullar! endast idag,

jag kan nog ordna till imorgon...

 

om ni vill

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-27 12:31



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Känner lukt av varma, kanelbullar:)
2009-09-27

  peter markurth
söt
2009-09-27

  Junitvillingen
Jag är inte nödbedd när det gäller kanelbullar så tack du princessa...sedan kan vi sitta och prata om din starka, berörande text...som jag ger dig ett fång röda rosor för + massa applåder!
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP