Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missanpassad

Min knytnäve visar
min kärlek
Du lyder
Jag tar
Du lider
Jag har...
fragment av dig kvar




Fri vers av Max Poisé
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-27 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lite läskig, spännande
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé