Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningar?

 

I en värld 

av  förnekelse

stannar ingen upp

 

Söker kärlek

 finner

men ratar den

 

Söker

makt

finner 

och vill ha mer

 

I en värld av förnekelse

dör man sakta

 




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders