Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Må jag hitta ro - i andra änden av vintergatan


Sirius

mitt nya hem
Sirius
och den femte planeten i följden
efter den vackert lysande
stjärna – solen i andra änden av vintergatan

långt borta från all smärta
som samlats inom mig på jorden
arimaniska krafter som slitit mig itu

långt borta från din otrygga kärlek
men även ifrån dina kyssar och ömma smekningar
som i passionens lågor gav mig tredjegrads brännskador

vill aldrig mera minnas
de som var
eller de som aldrig skedde

kärlek

vill inte minnas smaken av mina sälta tårar
vill inte minnas dina ögon och
skimret som nästan kunde vara

kärlek

vill inte heller minnas dina fotspår…
dom som ekade länge i mina öron efter att du gått…

Sirius…

De är här jag söker efter ro
så långt ifrån dig
att min längtans tentakler inte längre
kan nå dig




Fri vers av BlåhäXa
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 18:56



Bookmark and Share


  bluesatin
Bra & tänkvärt skrivet av en filosofisk poet! :)
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa