Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot drakar med drakar i då och nutid

Jag kämpar mot en oemotståndlig drake som bara är i sin linda
en best lika vacker som fager
istället för eld kommer heta förmaningar
istället för glöd haglar kraven
min ojämna kamp mot en bitterljuv drake har bara börjat
en best lika grann som granen hemmavid
lika många grenar och yv som bara få kan vara
min långdragna kamp mot en sockersöt drake har bara startat
men den kan bara få mig än mera exalterad




Fri vers av T.R Ekman
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman