Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt blir vackert bara man har tid att upptäcka det


Skratt

Visst är det vackert
när människor ler oavsett ras
ibland ofta
men sällan det händer och sker

ett skratt
förlänger livet med en tum
ibland med en dag
men sällan en kvart

leenden varierar som oftast alltid
men sällan
alltför ofta utan någon anledning alls

ett gråt kan plötsligt komma när
himlen öppnar sitt valv

en tröst är nära
ibland långt borta
när man som bäst behöver den




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 19:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'var är den gula stjärnan?
Jag sökte överallt
men trots dess lockande ton
och pärlande skratt,
förblev den vit'
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman