Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man bara konsten så klarar man av allt


Jag och jesus i vattnet

Jag kan se under vattnet
t.o.m gå på vattnet
jesus kunde jag kan

i vattnet leker jag hammarhaj
snarare val om magen
jag kan flyta utan badring

och snorkla utan snorkel
t.o.m springa på vattnet
jesus kunde jag kan

i vattnet finns det fula fiskar
fulare än ni anar
för jag kan se dom hela tiden
mina ögon ljuger aldrig

jesus kunde flyga utav vin o tinto
och jag kan bli radar på öl




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman