Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


Förlåt

Fasad rämnar

naken smärta

beträder innersta rum

skam överväldigar

 

Behov av förlåt

vilja att göra ogjort

idiotin är min

det är jag som måste be

 

Förlåt...




Fri vers av sulimaa
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-27 23:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att kunna be om förlåtelse är nästan lika stort som att kunna ta emot detsamma.
Fint
2009-09-28

  Junitvillingen
Det är stort att be om ärligt menad förlåtelse - men detta är du i ett nötskal du vackra själ...
2009-09-28

    ej medlem längre
Självrannsakan
smakar bittert

när avståndet
är för stort
mellan
det kända
och
den som känner
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa