Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka(r) jag somnar av...


Utbränd brändes ut...

Jag Är Sjuk! Symtom?
Amnesi, Letar arg? i
Somnolens i á
taxi; Sinnesnärvaro?.
men?; You name it, I have it!

Yes I am koma
Susar I säven, dvala
Taxi akut ja
Letar Ni Svar? Nej! Passiv
Nirvana, slumrar, Lättja.

Minnesförlust. De
Tankar gömt, yr, va? Vem då?
I sakta mak Vi
Tränar trans, Sans? Somnat…
Giltigt Lik glömt hittat hem.




Bunden vers (Haiku) av Taggsvamp
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 00:55



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Vill nästan skratta, känner igen mig så!
Ändå vet jag ju så väl hur hemskt det är. Bra text!
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp