Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överlever vi...


Deperat passion

Gråt blandas med

lustfyllda andetag

desperation intar

oss båda

 

Himmel och helvete

 

Mina smekande händer

följer hård

manskropp

driver på

 

Passionen har hittat

två själar

kroppar som längtar

att förenas

i erotisk lust

 

Du möter mig

bottnar

hittar hem

håller hårt när storm

drar fram

 

Desperat passion

förundran  undran...




Fri vers av sulimaa
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-28 01:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt enkelt strålande!!!!
2009-09-28

  Junitvillingen
Flödande erotik på hög nivå - underbara ord vännen:-))
2009-09-28

    ej medlem längre
Ovärderlig
levandelek
2009-09-28

  peter markurth
mys
2009-09-28

  Lasseman VIP
Woe! vilken het passions text.. väldigt bra skrivet! vilken kärlek.. applåder och kramar
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa