Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAKTUMberoende

Provad
prövad och begagnad
rak utan dynga, och
ångor som studsar min
nästas i ansiktet.

Försöken att dölja
behovet med allehanda
kemikalier.

Provad
prövad och drogad
Ångesten grinar i ansiktet
känslan prenumererad varje
morgon.

Försöken att dölja
behovet med allehanda
kemikalier

Splittrad självkännedom
splittrad världbild.
Ilska över upptäckt.

Provad
prövad och likgiltig
Apatisk blick och längtan
efter en ny flykt.
Oavsett kostnad

Försöken att dölja
behovet med allehanda
kemikalier,
är obefintligt.

Provad
prövad och
faktumberoende.




Fri vers av Max Poisé
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 07:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En form av kemisk krigföring.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé