Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN dröm i FÄRG

Berusande ådror
stammande hjärta
längtan att föreviga
momentum likt ett
stilleben.

Odödliga tankar
grandiosa fantasier
Makaber naivitet
gömd
glömd
bakom den urvattnade rädslan.

Du flyger.


Åtminstone ett litet tag till.




Fri vers av Max Poisé
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé