Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonen hägrar

Leo min Leo
Ändra, radera
Orden du fått
finns nu ej mera

Klor ut
Klor in

Försvinn
schas!




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-10-12 23:48



Bookmark and Share


  Fredric
oj, denna kamp av kärlek... detta motstånd av ras, så vackert skilldrat!
2011-07-08

  Angie
Inte ofta som avskalade ordlekar funkar men här har du verkligen fått till det.

Klor ut
Klor in

... snyggt! Och änny snyggare är övergången till rimmet i "försvinn" som sedan bryts tvärt av "schas" som i sin tur spelar tillbaka på lejonbilden du ger oss i första raden. Det här gillar jag verkligen!
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön