Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse

Skriver små förnimmande hål
som är oändligt mycket större
skriver inte detta
men låter mig fängslas av föreställningen




Fri vers av Akke
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke