Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På café

jag gillar att sitta på caféer och se svår ut

det var lättare att göra det förr när man fick röka

hursomhelst
jag sitter där med min svarta gubbkeps och second hand kavaj
och ser svår ut

när jag märker att nån tjej som ser ännu svårare ut tittar på mig
brukar jag anstränga mig att se svår ut så till den milda grad att kaffet hinner kallna flera gånger om

folk tänker nog att jag ser jävligt svår och intelligent ut
tjejen tänker nog:
Oj vad han ser ut att vara bajsnödig
(hon behöver bara titta sig i spegeln för att veta hur äkta svårhet ser ut)

tjejen kommer fram till mig (fast hon genomskådat mig)
hon ber att få ta några kort på mig till något projekt
fast hemma hos henne för dunklet i caféet gör det så svårfotat
ja det var dunkelt (man sitter väl inte och försöker se svår ut bland lysrören på Wayne´s Coffee)

så vi gick iväg
jag gick från svårfotad till lättfotad på fem sekunder

fan vilken slampa jag är




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 618 gånger
Publicerad 2005-10-13 00:10



Bookmark and Share


  Per Sodebjär
Va?
När hände det här? Vad är det du tar dig för utan mig?!
2005-10-15

    stockhausen
LOL

får mig minnas hur det va att vara 17 :),,,,,

diffi-case (svårt fall av allvar)
2005-10-13

  Redwine
Trevlig läsning.

Hmm va var det för projekt ? För hon måste ju valt dig för
du såg så bajsnödig ut. Eller ? Frågade du inte ;)
2005-10-13

  himlens hemlighet VIP
fan det här var ju riktigt kul...
2005-10-13

  Smultris
Näe, nu blev det alldeles för hemligt ;-)
2005-10-13

  Smultris
Steve... sluta var hemlig.. för det e så hemligt då och det tycker jag inte om... ;-)
2005-10-13

  Eduardo
du är fan rolig du :-D .... god natt
2005-10-13

  Smultris
*Skrattar högt*

Underbara människa.... tack för dina härliga ord ;-)
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho