Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om människor djur

Nästan alla jag känner
är människor
tror jag

även om vissa människor
är odjur
ibland tänjer lite på gränsen
och skäller
en stund av ilska

en åsna till kompis
en skorpion till vän
en snigel till polare
som vill ta det lungt en stund

hur som haver
blir vi alla vänner någongongång
någonstans

en del vill vara för mer
än en vanlig para
gojja undelat

men blir oftast en parasit
för sitt värddjur
mina vänner bor i en ark
invid en park
i någon stad som aldrig sluts




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman