Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar du...




Passionen är vi

Fjärilar i magen

tankar på utflykt

nybäddad säng

rastlös väntan

 

Kryper ner mellan

mjuka lakan

blundar känner

du kommer när natten

går mot dag

 

Min hetta lockar

du finner din väg

hittar min mjuka kropp

att smeka

 

Förenas i kyss

tunga finner tunga

kropp passar kropp

passionen är vi...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-29 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk
mänsklig
magnetism
mäktig
2009-09-30

  spellbound
snyggt värre!!
2009-09-29

  Suzy med punkterna
Sinnligheten själv måste vara du.
Vackert
2009-09-29

  blaite
Snyggt..flyger fjärilarna zick zack i magtrakten..
2009-09-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönt händelseförlopp:)
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa