Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollade på Metros nätsajt idag....


Ännu Mera MetroNonsens - Generationstestet !

Fick syn på en intressant pryl, ett Generationstest, gillar sån´t !
DÖM om Min Besvikelse , det var tre avsnitt , gjorde det på tre minuter !
Ytligt, tunt och Intetsägande frågor ! Resultatet : JAG är ,enligt Metro, -30 , -40.-50,-60,-70 och -80-Talist på två av tre avsnitt och på den tredje är JAG allt utom -40 och -70-talist ! Det var det mest SUPERKASSA TEST jag, NÅGONSIN, SETT ! Är det en PRAKTIKANT FRÅN HÖGSTADIET som fixat det, eller ? (förlåt alla landets högstadielever !)

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 12:08



Bookmark and Share


  peter markurth
kasta alla metro ni ser i sopor= skräp, låt ej folk läsa skiten
2009-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Metro är verkligen en totalt värdelös blaska.
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska