Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kajan


Vyssan lull

Igår såg jag en sån fågel. Du vet. En sån vi hittade under din pappas säng. Fast den här hade ben och näbb. Minns du hur försiktigt vi lade den i en gammal skokartong? Nu ska han sova sa du. Sjöng vyssan lull och låtsasrökte en syrenkvist. Den är ju död. Nej bara sjuk han ska sova och bli frisk igen sen ska han flyga runt som vanligt och jag ska mata honom. Dina ögon är två blåbär på en av mormors fintallrikar. Vill du ha saft? Nä vatten. Tänk sen när det blir vår tur att sova i jorden. Det såg skönt ut. Du flinar krax krax jag tar din hand kramar och tänker att jag släpper den aldrig.




Fri vers av miraklet
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet