Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrattet förlänger livet med en kvart om dagen


Ett gott skratt förlänger

Visst kan vi skratta
åt eländet och baksidor
dess gropar och avgrunder

att le
åt det konstiga och underliga
en konst som är få förunnat
dess håligheter och avarter

att le
åt det uppenbarliga och självklara
en konst som få behärskar
ett val att se
det väsentliga i kråksången




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman