Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag visade jag nåd


I förlustens sötma

Jag räddade
en vilsen fluga i dag
från en lika säker död
som en dödsdömd hund

till att bli en dubbelbevingad ängel
min blaska hade dolda luckor
som flugan
hittade och fann

jag blev glad över missen
över livet som fanns kvar

en förlust blev till en seger
en ängel försvann
men finns fortfarande kvar någonstans




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman