jobbig återkomst till mig själv" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobbig återkomst till mig själv


Det var jag

 

känslomässigt miserabel, gick jag in på ett hotell

alldeles här i närheten,

spårlös tycktes vankelmodigheten, jag beställde lunch

åt, värdighet

läste, gjorde mina grejer, nickade åt mannen som passerade

kände igen, hjärtslag

 

som inkapslad i min smärtas gömsle, gömde jag

mig, såg jag

du drog förbi vinkade åt en annan

inte mig emot, tänkte jag, för här hade ännu inte rätten

inträtt, och vilken rätt

 

fördunklad, kändes jag, nedstämd

inte glad, så lade sig en filt av de drömmarna

byttes ut mot en drömlik vardag, där spår av kärlek

tuffade på dagarna och nätterna, i ända 

 

jag flög fram där tills att skenorna gav vika i solen

jag låg vid tjärtjärnen i skogen med alla blad

gula röda, bruna

täcktes jag

 

vaknade för ett par dagar sen med en fruktansvärd hunger

gick in där sen

beställde min mat

åt

 

det var gott

 

det var jag, här nu

jag

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 19:25



Bookmark and Share


  Drömkram
Detta är myckert vackert och berör. Kram
2009-09-29

  peter markurth
mkt bra
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP