Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar att få vara mig själv


En gädda på hugget

Jag trivs nog bäst
i en gammal eka
med gamla drömmar om ett nytt liv
där gamla saker
får ett nytt sken

ett nytt metspö på jakt
efter gammelgäddan i vassen
en ung abborre
skrattar åt min hopplösa kamp

där utgången är given
men inte solklar
solen är varm
men min eka tom
det ekar efter fångsten

gammelgäddan lever vidare
en dag i sänder
min kamp är redan förlorad
men lusten lika ung som alltid




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-09-29 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman