Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett underbart familjerecept skrivet i kod...Vill ni ha det i exakta mängder så...


Omelett med Kantarellstuvning

Guld från svensk skog med italiensk olivlund i romans så het.
Kärleksfullt de kuttrar i panna, gifter sig med tårögd lök.
Passionen är total, behöver närvaro av grädde fet.
Havets sälta, en pepparfrukt; en mix dansar Samba i kök.

Samtidigt ägnar sig hönsgård och ladugård åt kuttrasju.
Avkomman från höna och kalvars di; afrodisiakum.
Italienaren Parmesan och värme de vill ha just nu.
Mellanbarnet är som sjunde himlen, som fluffigt moln, likt skum.

Som grädde på moset, de tillslut samlas i en sista akt.
Hettan stegras, alla sinnen i förvirring är, i rent kaos.
En liten stund till klimax, vänta, låt allt ta sin egen takt.
Resultat; en ljuvlig doft - smak förening; förtjänar en ros!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 257 gånger
Publicerad 2009-09-29 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp