Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek uppstår i små tingen...


Evigt kärlek

Jag kommer att älska dig
i alla evigheter
så som regnbågen älskar solljuset
när den kyssar vattendroppar




Fri vers av BlåhäXa
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 21:01



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Så vacker evig kärlek. Kortfattad enkel men med en så underbar känsla i sig.
älskar de två avslutande raderna..
2010-07-26

  lodjuret/seglare VIP
ser att du ser
det stora i det lilla
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa